Nagrody i wyróżnienia

Maj

EXPOPOWER – NAGRODA DLA ELEKTROBUDOWY SA
ELEKTROBUDOWA SA otrzymała nagrodę ACANTHUS AUREUS za uczestnictwo w targach ze stoiskiem sprzyjającym realizacji strategii marketingowej na Międzynarodowych Targach Energetyki EXPOPOWER 2016 w Poznaniu.

Październik

ELEKTROBUDOWA SA została wyróżniona certyfikatem w rankingu polskich przedsiębiorstw, uzyskując tytuł PERŁA POLSKIEJ GOSPODARKI w kategorii Perły Wielkie.

PERŁA POLSKIEJ GOSPODARKI w kategorii Perły Wielkie.

Listopad

ELEKTROBUDOWA SA W GRONIE NAJLEPSZYCH PRACODAWCÓW WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO
Celem plebiscytu Top Pracodawcy Województwa Śląskiego jest uhonorowanie firm, które łączą wpływ na rozwój gospodarczy regionu z ważną rolą na rynku pracy. Liderzy wśród śląskich pracodawców nagrodzeni zostali podczas gali wieńczącej drugą edycję Silesia HR Trends – największej i najważniejszej konferencji dedykowanej śląskiemu rynkowi pracy.
Nominacji i wskazań w konkursie dokonały władze samorządowe województwa śląskiego, a także przedstawiciele organizacji realizujących politykę gospodarczą poprzez pozyskiwanie inwestorów i rozwój przedsiębiorczości.

Grudzień

ELEKTROBUDOWA SA PO RAZ KOLEJNY W SKŁADZIE RESPECT INDEX
Wieloletnie zaangażowanie ELEKTROBUDOWY SA w kwestie środowiskowe, społeczne, etyczne i dotyczące przestrzegania zasad ładu korporacyjnego pozwoliły po raz kolejny znaleźć się Spółce w elitarnym gronie nielicznych spółek giełdowych notowanych na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych w prestiżowym indeksie Respect Index, skupiającym liderów społecznej odpowiedzialności biznesu w Polsce.
Nieprzerwana od 2009 roku obecność w tym indeksie to sukces całej organizacji, a także powód do dumy.

Respect Index Respect Index w formacie PDF

2. Władze Spółk - Zarząd